Kronika e zezë

Ballina / Kronika e zezë / Kronika e zezë
Tri zjarre në rajonin e Prizrenit
Publikuar: 18.03.2013 - 12:26
Foto: Ilustrim

Dje, rreth orës 5 të mëngjesit, policia në Prizren është informuar për një zjarr i cili kishte shpërthyer në konviktin e studentëve në Prizren. Sipas hetimeve të para nga vendi i ngjarjes dyshohet se janë ndezur batanije dhe shtretër. Ende nuk dihet se kush i ka ndezur por dyshohet se zjarri ishte shkaktuar qëllimisht. Zjarrfikësit janë angazhuar në shuarjen e zjarrit.

Policë hetues dhe krimteknika kanë kryer procedurat hetimore në vendin e ngjarjes. Vlen të theksohet se në konvikt nuk banon askush.

Po të njëjtën ditë, rreth orës 7, butiku “Mimoza Teks” që ndodhet në rrugën ” Adem Jashari” në Prizren, është përfshirë nga flakët e zjarrit i cili ka shkaktuar dëm në vlerë 10 000 euro. Zjarrfikësit kanë shuar zjarrin. Sipas pronarit të lokalit, shkaktari i zjarrit thuhet të ketë qenë korrenti elektrik.

Ndërkaq, sot rreth orës 4 të mëngjesit, në fshatin Gurbardh të Malishevës, është djegur gjerë në themel shtëpia e F. Berishës në të cilën banonte me familjen e tij. Edhe në këtë rast zjarrfikësit e kanë shuar zjarrin që sipas pronarit, dyshohet të jetë shkaktuar nga energjia elektrike. Për fat të mirë nuk janë raportuar lëndime në njerëz. /qik/


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Kronika e zezë
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51