Kronika e zezë

Ballina / Kronika e zezë / Kronika e zezë
Asnjë përgjigje për hudhjen ose jo të aktakuzës ndaj Sylejman Selimit
Publikuar: 13.12.2013 - 19:20

Sot në gjykaten Themelore në Mitrovicë është mbajtur seanca e dytë në rastin e aktakuzes kundër Sylejman Selimit ish komandant i shtabit të përgjithshëm të UÇK-së, Ismet Haxha, Shefki Hyseni dhe Nexhat Qubreli të akuzuar për veprën penale të krimeve të luftës.

Sipas Avokatit të Sylejam Selimit, Tomë Gashi, mbrojtja ka kërktar që të hudhet aktakuza e prokurorit Salustro si e pa bazuar dhe pa asnjë provë që do të vertetonte maltretimin fizik të dy të dëmtuarve kinse të kryer gjatë periudhës së luftës 1998 dhe 1999 në Vaganic te Mitrovicës dhe në Likovc të Drenicës.

‘Gjyqtari nuk ka përcaktuar kur do të vendos se a do ta hudh aktakuzën me vendim, apo çeshtja do të shkoji në gjykim kryesor’, ka thënë, avokati Gashi. /Zëri/


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Kronika e zezë
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51