Zgjedhjet

Ballina / Zgjedhjet / Zgjedhjet
LDK: Sondazhi i porositur dhe i paguar nga PDK
Publikuar: 08.06.2014 - 20:55

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) e dënoi përpjekjen e fundit të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), që nëpërmes sondazhit të paguar të exit pool, po bën përpjekjen e fundit për të shpëtuar nga humbja që ka pësuar të dielën.

Nëpërmes sondazhit të paguar, PDK po përpiqet që të dekurajojnë komisionerët e partive të tjera, për të manipuluar procesin zgjedhor.

LDK i fton gjithë qytetarët e Kosovës që të kenë edhe pak durim dhe të presin shpalljen e rezultateve, sepse të dhënat nga terreni dhe komisionarët tanë tregojnë për fitoren tonë bindëse në këto zgjedhje.

Rezultatet që i ka deri më tani LDK, tregojnë për fitoren tonë, më të thellë sesa që ne kemi pritur.

I informojmë qytetarët e Kosovës se organizata e cila ka organizuar sondazhin, nuk ia ka qëlluar rezultatit zgjedhor në Shqipëri për më tepër se 14%. Kjo organizatë, prapa të cilës fshihet Petrit Selimi, po përpiqet që ta nxjerr fitues Thaçin, të paktën edhe pak minuta.

Por e vërteta e sovranit ndodhet në kutitë e votimit dhe në ato të cilat tashmë janë numëruar, të cilat tregojnë se qytetarët kanë vendosur për një qeveri ndryshe, e drejtuar nga LDK-ja, e cila kurrë dhe asnjëherë nuk do të provojë të manipulojë me vullnetin e sovranit.

LDK i fton komisionarët dhe vëzhguesit e saj që të qëndrojnë edhe pak orë sepse, fitorja tashmë ka ndodhur dhe qeveria e drejtuar nga LDK, po i kthehet popullit.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zgjedhjet