Zgjedhjet

Ballina / Zgjedhjet / Zgjedhjet
Bardhyl Meta: Jemi të brengosur për rastet në Drenicë
Publikuar: 08.06.2014 - 21:33

Bardhyl Meta nga LDK tha se janë të shqetësuar për rastet e raportuara në Drenas dhe Skënderaj.

Tha se janë për t’u brengosur pasi dihet se në këto vende më parë kishte vjedhje industriale të votave.

Ai u shpreh i bindur se LDK do të ruaj votën e saj derisa tha se është absurde që Thaçi me “selfie” të marrë aq vota sa u raporton në Exit Poll’in e Gani Bobit.

Duke folur në Klan Kosova ai tha se LDK do të ruaj votën e zgjedhjeve lokale të nëntorit të kaluar.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zgjedhjet