Auto & Tech

Ballina / Auto & Tech / Tech
Sa kushton iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus?
Publikuar: 10.09.2014 - 09:53

Sipas njoftimeve të para, dhe hulumtimeve të rrjeteve mobile britanike dhe zingjirëve evropian të dyqaneve që shesin pajisje mobile, mund të thuhet se iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus së shpejti do të jenë në dispozicion gjithkund, mbase edhe tek ne.

Versioni më i shkurtë i iPhone mund të porositet këtë të premte, për të arritur të premten e ardhshme – kjo është e vërtetë aktualisht për blerësit e rinj të iPhone në Mbretërinë e Bashkuar.

Megjithatë, më shumë informacione mund të merren në apple.com/iphone, sepse operatorët mobil britanik (Vodafone, EE, 3, O2, giffgaff) ende nuk kanë çmime apo detaje të sakta për iPhone 6, edhe pse të njëjtit kanë forma ku përdoruesit mund të regjistrohen dhe më pas të informohen të parët për të rejat rreth iPhone 6.

Fansat e iPhone 6 në vendet e ndryshme evropiane duhet të shkojnë në Apple Direct në faqen e kompanisë për shtetin e tyre, dhe të shohin informacionet lidhur me daljen e iPhone 6 në vendin e tyre.

Ndërsa, në Evropë çmimet e iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus pa kontratë, pritet të jenë si më poshtë:

iPhone 6 Plus – (5.5”)

– 16GB – 770 euro
– 64GB – 870 euro
– 128GB – 980euro

iPhone 6 (4.7”)

– 16GB – 670 euro
– 64GB – 770 euro
– 128GB – 870 euro


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Auto & Tech
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51