Auto & Tech

Ballina / Auto & Tech / Tech
Sot toka goditet nga stuhia diellore (Video)
Publikuar: 12.09.2014 - 16:49

Stuhitë diellore mund të rezultojnë me pamje të mrekullueshme të tipit Aurora Borealis, por po ashtu mund të pengojnë largpërçuesit e energjisë elektrike si dhe sistemet e komunikimit.

Sot, Toka pritet të goditet nga disa stuhi të tilla.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Auto & Tech
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51