Ditari

Ballina / Ditari / Kryeqyteti
Më 1 Maj, pa makina në Gërmi
Publikuar: 29.04.2013 - 12:34
Foto: Driton Bublaku

Komuna e Prishtinës ka nxjerrë një urdhëresë për ndalimin e qarkullimit të automjeteve përveç atyre të KFOR-it, UNMIK-ut, EULEX-it dhe automjeteve emergjente, në drejtim të Parkut të Gërmisë, gjatë festës së Një Majit.

Sipas urdhëresës, të cilën ua ka dërguar mediave, pika përfundimtare për lëvizjen e automjeteve, përveç banorëve të lagjeve Normale, Sefali, Tauk-Bahçe, do të jetë si më poshtë :

“Kryqësimi i rrugëve “1 Tetori”- “Nazim Gafurri” dhe “ Ymer Lutfi Paqarizi”; Kryqëzimi i rrugëve: “Nazim Gafurri”-“Xhavit Ahmeti” dhe “dr. Lec Gradica”; Kryqëzimi i rrugëve: “Dr. Shpëtim Robaj”, me atë të Sefali; ose në drejtim të pishinës dhe Parkut të Gërmisë”, thuhet në njoftimin e Komunës.

Ndërkaq, Komuna do të angazhojë inspektorët përgjegjës të Drejtorisë së Inspeksionit për të parandaluar shërbyesit e paautorizuar që të bëjnë shitjen-shërbimin ndaj qytetarëve.

Gjithashtu, ajo do të organizojë kujdestari me qëllim të ruajtjes së ambientit (përdorimi i zjarreve për destinime të ndryshme), si dhe hedhjen e mbeturinave në vende të caktuara. /Zëri/


Komento
Komente (1)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Vendim shume i mire, Germia eshtevendi ku njeriu ik nga ndotja e automobilave, por komuna duhet te kete linje te rregullt te autobusit deri ne Germi, kjo do ti zgjidhte problemet e qytetareve.
Fakti
rekomanduar (0)
29 Apr 2013
16:02
 
Me shume nga Ditari
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51