Shpallje

Ballina / Shpallje / Shpallje
Njotim për shitje të aseteve
Publikuar: 17.09.2014 - 08:54

ASH “Siqani” me nr. të biznesit 80288867, organizon shitjen e aseteve të ndryshme në ankand, sipas listës së aseteve. Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit: 038/610-004,5,6
Ofertat pranohen më së largu deri në ditën e enjte, me datë 18.09.2014, në orën 16:00.

Me respekt, ASH “Siqani”

 

 

(Për më shumë informata mund të lexoni në numrin e sotëm të gazetës Zëri)

 


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Shpallje
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51