Shpallje

Ballina / Shpallje / Shpallje
BANKA EKONOMIKE
Publikuar: 17.09.2014 - 08:57

                                      FTESË PËR TENDER

Banka Ekonomike Sh.A. Prishtinë, fton subjektet e interesuara të paraqesin ofertat për:

PLOTËSIMIN E NEVOJAVE VJETORE PËR MIRËMBAJTJE DHE SERVISIM TË VETURAVE

Për tu kualifikuar kompanitë duhet të dorëzojnë :

- ofertën financiare, çmimet duhet të jenë me TVSH
- dokumentacionin e nevojshëm mbi regjistrimin e biznesit dhe TVSH-në
- referencat – kontratat mbi punë të ngjashme.

Afati i dorëzimit të ofertave është deri më 25 shtator 2014 në ora 15:00.

 

(Për më shumë informata mund të lexoni në numrin e sotëm të gazetës Zëri)

 

 


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Shpallje
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51