Shpallje

Ballina / Shpallje / Shpallje
Shpallje
Publikuar: 18.09.2014 - 10:17

Lëshoj me qira shtëpinë 2 dhomshe, kuzhinë, banjë. E përshtatshme për 4 studentë ose për një çift. Hyrja e veçantë. Çmimi 120 euro. Shtëpia gjendet afër parkut të qytetit.

********************************

Ariton Hajrullahu, Sllatinë, Viti, shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, XIII dhe diplomën e SHM “Jonuz Zejnullahu'', Viti

Fisnik Hoxha, Sllatinë, Viti, shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, XIII dhe diplomën e SHM “ Jonuz Zejnullahu'', Viti

 Besarta Sallahi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, XIII dhe diplomën e SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj

 Besarta Sallahi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, XIII dhe diplomën e SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj

 Liridon Hajdini shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, XIII dhe diplomën e SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj

 Sylejman Sylejmani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII  dhe diplomën e SHM “Shaban Hashani”, Ferizaj

 Riza Frangu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII  dhe diplomën e SHM “Shaban Hashani”, Ferizaj

 Arta Mehmeti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII  dhe diplomën e SHM “Shaban Hashani”, Ferizaj

 Ibrahim Lutfiu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII  dhe diplomën e SHM “Shaban Hashani”, Ferizaj

 Leutrim Osmani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII  dhe diplomën e SHM “Shaban Hashani”, Ferizaj

 Jeton Rysha shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII  dhe diplomën e SHM “Aga Gjite”, Ferizaj

 Blerim Bajrami shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, XIII dhe diplomën e SHM “Aga Gjite”, Ferizaj

 Valon Bytyçi shpall të pavlefshme kartelën e Universitetit AAB, Ferizaj

 Dyqani i pavarur zejtar “Moda I” shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit me Nr. 80100663, Prishtinë.

 Fatmir Makolli shpall të pavlefshme dëftesat e vitit I, II 1979/80 dhe 1980/81 SHM “17 Nëntori”, Prishtinë.

 Fatmir Makolli shpall të pavlefshme dëftesat e vitit III, IV të SHM Teknike “Shtjefën Çjeçovi”1981/82 dhe 1982/83.

 Diana Salihu shpall të pavlefshme dëftesat e X, XI, XII dhe diplomën e gjimnazit “Ulpiana”, Lipjan.

 Violeta Kryeziu shpall të pavlefshme dëftesat e vitit I, II, III, IV dhe diplomën e SHM Muzikës “Prenk Jakova”, Prishtinë.

 Drilon Zekolli shpall të pavlefshme dëftesën  e kl. X të SHM “Don Bosko”, Prishtinë.

 Virtyt Abdullahu shpall të pavlefshme dëftesën  e kl. X të gjimnazit “Sami Frashëri”, Prishtinë.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Shpallje
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51