Auto & Tech

Ballina / Auto & Tech / Tech
iOS8, përdoruesit e Apple irritohen
Publikuar: 19.09.2014 - 10:28

Përdoruesit e iPhone-ve dhe iPad-ëve të Apple kanë shfytëzuar rrjetet sociale për të shprehur irritimin e tyre në lidhje me instalimin e përditësimit më të fundit të software-t të kompanisë.

Shumë prej tyre janë detyruar të fshijnë foto, video dhe skedarë të tjerë, në mënyrë që të lirojnë hapësirën për versionin e ri të sistemit operativ të Apple, iOS8, që kërkon deri në 5.8 Gb hapësirë.

Apple ka hequr gjithashtu edhe aplikacionet për softëare-n e ri të shëndetit, për shkak të një problemi. Një ekspert tha se përditësimet e Apple janë shpesh shkak i “problemeve të pamaturimit”.

Disa përdorues të nxehur kanë shprehur mërzitjen e tyre përmes Twitterit. Kjo nuk është hera e parë që përdoruesit e Apple kanë hasur probleme me përditësimet e iOS.

Në 2012-n, përditësimi i iOS6 shkaktoi te shumë përdorues të humbisnin aplikacionet e tyre, ndërsa te disa të tjerë humbjen e fotove dhe mesazheve gjatë përditësimit drejt iOS7 vitin e kaluar.

Përveç se kërkon shumë hapësirë, versioni i fundit iOS8 nuk përfshin aplikacionet që duhen për shërbimin e ri të Apple, HealthKit, që është dizenjuar të punojë së bashku me pajisje të treta shëndetësore.

Softëare ishte parashikuar fillimisht të publikohej së bashku me iOS8, por është hequr pasi Apple-t i është dashur të punojë mbi riparimin e një problemi “bug”.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Auto & Tech
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51