Auto & Tech

Ballina / Auto & Tech / Tech
Konsumatori i Apple hedhë në tokë Iphone 6 në transmetim direkt (Video)
Publikuar: 19.09.2014 - 11:45

?Ky fans i Apple është shumë i entuziazmuar me blerjen e Iphone 6, i cili bashkë me shumë fansa të tjerë për më shumë se katër ditë kishin pritur në radhë për të qenë ndër blerësit e parë të Iphonë 6 dhe Iphone 6 Plus.

Imagjinoni se si do të ndjeheshit ju, sikur të ishit blerësi i parë në botë për të pasur një Iphone 6.

Imagjinoni se sa keq do të ndjeheshit sikur pak sekonda më vonë ai do t’ju bie në tokë.

Një konsumator Australian i Apple pas blerjes së Iphonë 6, duke hapur kutinë për ta parë, pa dashje i bie në tokë, në një transmetim direkt të një televizion Australian, në Perth.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Auto & Tech
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51