Shpallje

Ballina / Shpallje / Shpallje
BANKA PËR BIZNES-BPB
Publikuar: 25.09.2014 - 09:05

Banka për Biznes, me seli në Prishtinë shpall:


                                                       KONKURS

Për të aplikuar në pozitën:


Zyrtar për marrëdhënie me klientë Korporata / Prishtinë (1 Pozitë)


Përveç përgjegjësive të përgjithshme, kandidatët e interesuar për aplikim duhet t'i plotësojnë edhe këto kushte:


Të kenë të kryer Fakultetin Ekonomik, Administrim Biznesi apo fusha të ngjashme,
Të kenë së paku 2 vit eksperiencë pune në sistemin Bankar,
Të kenë aftësi të mira komunikimi dhe aftësi për punë ekipore,
Të kenë aftësi për të punuar nën stres,
Të kenë njohuri të mira për përdorimin e produkteve të Microsoftit,
Të kenë njohuri për analiza financiare dhe kontabilitet,
Të kenë njohuri të gjuhës angleze.
Përgjegjësitë e përgjithshme;

(Konkursin  e plotë mund të lexoni në numrin e sotëm të gazetës Zëri)


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Shpallje
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51