Ditari

Ballina / Ditari / Kryeqyteti
“Gukat”, infektohen 19 nxënës në “Meto Bajraktari”
Lindita Canolli Publikuar: 27.09.2014 - 08:33

Nëntëmbëdhjetë nxënës, kryesisht të klasave të shtata dhe të nënta, në shkollën fillore “Meto Bajraktari” nga e mërkura e javës së kaluar janë prekur nga “Parotiti”, sëmundje që në popull njihet si “Gukat” apo “Shytat” , sëmundje që përhapet përmes ajrit.


Kujdestarët e klasave dhe Drejtoria e Shkollës me të parë fëmijët që nuk ndjeheshin mirë, me lodhje, temperaturë dhe fyt të ënjtur, i kanë lajmëruar prindërit dhe i kanë dërguar në pushim mjekësor, ashtu që të mos infektojnë edhe fëmijët e tjerë, pasi është sëmundje ngjitëse.(Shkrimin e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës Zëri)


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Ditari