Zip

Ballina / Zip / Yjet
Byonce shqiptare në Greqi(Foto)
Publikuar: 28.09.2014 - 13:56

Eleni Foureira është shqiptarja e cila po bën namin ne Greqi. Ajo është shume e kërkuar atje dhe këngët e saj janë nder me te dëgjuarat.

Çfarë suksese arriti ajo, pse e mohoi origjinën e shume gjera te tjera rreth saj do ti mësoni ne storien e pergatitur.

Pjesëmarrja e saj në programin shumë të ndjekur në kanalin “Mega”, ku fitoi edhe çmimin e parë në shoë-n “Just the tëo of us”, ka shkaktuar shumë reagime në lidhje me origjinën e sajshqiptare, pas mohimit nga vetë këngëtarja, e cila deri tani është prezantuar me origjinë meksikane, mbështetur edhe tiparet e saj. Zhurma mediatike është krijuar direkt pas çmimit që ajo fitoi në tv “Mega”.

 


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zip
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51