Ditari

Ballina / Ditari / Kryeqyteti
Prishtina nis shënjimin e parkingjeve në qendër
Publikuar: 28.09.2014 - 13:59

Rruga “Luan Haradinaj” është e para ku ka nisur të bëhet shenjëzimi për parkingje publike.

Përmes disa fotografive, që nënkryetari i Komunës, Dardan Sejdiu i ka postuar në Facebook, është bërë me dije se shenjëzimi i hapësirave të parkingut në zonën qendër nisi sot.

“Ndërsa nesër votohet për themelimin e Ndërmarrjes Publike Lokale ‘Prishtina Parking sh.a.’, e cila do jetë përgjegjëse për organizimin e parkingut në kryeqytet”, shkruan Sejdiu.

 


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Ditari
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51