Zip

Ballina / Zip / Yjet
Ja si ruhet Kim Kardashian nga bashkëshorti i saj (Foto)
Publikuar: 28.09.2014 - 16:17

Në një foto të cilën e ka postuar vetë Kim Kardashian në profilin e saj zyrtar në rrjetin social “Facebook”, shihet se bashkëshorti i saj Kanye West kujdeset mjaft mirë për të.

E si duhet Kanye është mjaft xheloz në të pasmet e bashkëshortes së tij, prandaj edhe “i ruan” ato nga të tjerët. /Zëri/


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zip
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51