Ditari

Ballina / Ditari / Kryeqyteti
Përfundoi edicioni i pesëmbëdhjetë i Streetball Kosova (Foto)
Publikuar: 28.09.2014 - 16:29

Dita e dytë dhe e fundit e garës së basketbollit të rrugës (street ball) u mbajt gjatë ditës së sotme në Prishtinë.

Amfiteatri në afërsi të hotelit “Grand” te sheshi “Zahir Pajaziti”, ishte shtëpi e garës këtë vit. Për dallim nga kjo, plot katërmbëdhjetë edicionet e mëparshme, çdo vit ishin realizuar në amfiteatrin e vogël të pishinës së Gërmisë.

“Pasi atje për momentin janë duke u bërë disa renovime kemi vendosë që të zhvendosemi në sheshin ‘Zahir Pajaziti’. Në fakt po na pëlqen bajagi më shumë këtu, madje ndoshta prej tash e mbas do të vazhdojmë ta shfrytëzojmë këtë hapësirë për realizimin e edicioneve të ardhme”, ka thënë Fatos Bajçinovci i cili e ka themeluar organizatën jo qeveritare ”Sport 4 All” nëpërmjet të cilës u organizua ky eveniment sportiv nën titullin “BEKO Streetball Cup 2014”.

Edhe pse elementi kryesor i kësaj ngjarjeje ishte gara në mes të ekipeve basketbolliste, ndërmjet ndeshjeve kishte edhe lojëra shpërblyese, dhe gjatë ndeshjeve kishte muzikë.

“Këtë vit në garë kanë marrë pjesë tridhjetë e katër ekipe dhe ata i kemi ndarë në tre kategori. Ata janë seniorët, juniorët dhe femrat” ka thënë Bajçinovci.

Sipas tij, meshkujt e rritur (seniorët), kanë 16 ekipe, njëjtë sa kanë edhe juniorët. Ndërsa kategoria e femrave përmban vetëm dy ekipe.

Ai theksoi se sonte në mbrëmje, tek faqja e “Streeball Kosova” në Facebook do të shfaqen rezultatet e garës./Zëri/


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Ditari
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51