Kidz

Ballina / Kidz / Kidz
Pse e ndëshkoi Noa korbin?
Publikuar: 29.09.2014 - 09:28

Kur Noa mblodhi të gjitha kafshët në barkën e tij, e cila do t’i shpëtonte nga përmbytja e madhe, korbi ishte i bardhë si qumështi dhe ai krenohej me bukurinë dhe ngjyrën e tij. Noa ia besoi pikërisht korbit eksplorimin e parë pas Përmbytjes së Madhe, sepse donte të dinte se çfarë kishte ndodhur me të vërtetë, pasi uji mbuloi tokën dhe shkatërroi gjithçka që i dilte përpara.

Mirëpo, korbi u vonua tri ditë e tri net duke fluturuar mbi botën e përmbytur duke ngrënë mbeturina të ndryshme, sikur kishte harruar se në çfarë misioni e kishte dërguar Noa. Më në fund u kthye te barka, por aty e gjeti Noan dhe të tjerët të xhindosur me vonesën e korbit dhe kështu vendosën që ta dënojnë për mosseriozitetin e tij.

“Na le tri ditë e tri net në errësirë vetëm për të ngrënë plehra”, i bërtiti Noa. “Si ndëshkim, duke filluar nga sot, do të jesh i zi si errësira dhe do të hash vetëm mbeturinat e të tjerëve”, shtoi Noa. 


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Kidz
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51