Ditari

Ballina / Ditari / Kryeqyteti
Prishtina rrezikon rizgjedhje, LDK e PDK kundër buxhetit
Publikuar: 29.09.2014 - 12:20

LDK dhe PDK janë shprehur kundër buxhetit. Këshilltarët e këtyre dy subjekteve thanë se buxheti është ambicioz. Nëse pika nuk kalon, atëherë Prishtina shkon në zgjedhje për Kuvendin Komunal.

Kuvendi Komunal i Prishtinës ka gjasë të shpërbehet nëse partitë nuk arrijnë pajtim për ta votuar buxhetin e propozuar nga kryetari Shpend Ahmeti, raporton KTV.

Sami Hamti ka thënë se grupi i ansambleistëve të LDK-së nuk do ta votojë këtë buxhet, nga se ai nuk asgjë të re nga ai i vitit të kaluar. Edhe Grupi i këshilltarëve të PDK-së ka thënë se nuk do ta votojnë buxhetin. Lirak Çelaj thotë se ata kanë pritur më shumë nga kryetari i ri i kryeqytetit.

Në rast se nuk miratohet buxheti për kryeqytetitn atëherë mund të shkohet në zgjedhje për Kuvend Komunal.

E në prezantimin e tij, kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka akuzuar nivelin qendror përkatësisht ministrinë e financave që i dha komunës grante për 197 mijë banore e jo për 380 mijë aq sa i dha deri sivjet.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Ditari
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51