Kidz

Ballina / Kidz / Kidz
Macja dhe shqiponja
Publikuar: 30.09.2014 - 08:54

Shqiponjës iu rrit mendja kur vuri re që figura e saj ndodhej në stema, flamuj, monedha e medalje. Të gjitha kafshëve që takonte u thoshte: - Tani jam bërë e njohur. Njerëzit më konsiderojnë një simbol të forcës dhe të bukurisë. Po, nuk kam as një rival...

- Mund të jetë e vërtetë, - vuri në dukje macja, - por unë shkoj shpesh në kuzhinë dhe kam përshtypjen se, në fund të fundit, njerëzit mund të admirojnë ty, por parapëlqejnë pulat. Kjo fabul na mëson se nuk duhet të krenohemi dhe të lëvdohemi shumë sepse kjo gjë është e dëmshme dhe se nuk jemi të vetmit në këtë botë që mund të kryejmë punë të caktuara.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Kidz
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51