Kronika e zezë

Ballina / Kronika e zezë / Kronika e zezë
I vihet flaka objektit të Komunës së Vitisë (Video)
Publikuar: 30.09.2014 - 10:59

Para pak çastesh, objektit të Komunës së Vitisë i është vënë flaka, ku si pasojë janë dëmtuar disa zyra.

Zyrtarë të kësaj komune kanë konfirmuar për Indeksonline se djegie më të madhe ka pësuar Drejtoria e Shërbimeve Publike.

“Komuna ka formuar një komision dhe do të vlerësoj këto dëme që janë shkaktuar prej zjarrit”, ka thënë ai.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Kronika e zezë
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51