Zip

Ballina / Zip / Jeta
Gjenitë e Beatbox: Nuk kanë nevojë për instrumente –(Video)
Publikuar: 30.09.2014 - 11:41

Sholto, Steve dhe Phil janë pjesë e grupit “Bloxed Beatbox” të cilët vërtetë impresionojnë me aftësitë e tyre me zë.

Atyre nuk ju nevojitet asnjë instrument.

Në këtë video e kanë përpunuar klasiken “Rhythm of the Night” dhe hitin “Hideaway”. / (ZËRI)


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zip
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected]eri.info | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51