Zip

Ballina / Zip / Yjet
Vedati i ‘Stupcave’: Mos u lodhni, Kryeministri po vjen!
Publikuar: 30.09.2014 - 14:16

Vedat Bajrami i “Stupcave”, ka ironizuar me gjendjen politike nëpër të cilën po kalon Kosova. Ai ka kërkuar nga lidershipi i Kosovës që të ‘mos lodhen hiq’ se kryeministri konsensual po vjen nga Porti i Durrësit, e jo nga ‘zarfi’.

Bajrami në Facebook ka postuar një foto të tij i dalur në Portin e Durrësit, me mbishkrimin:

“Mos u lodhni hiq… Kryeministri konsensual tu Kosoves nuk vjen nga Zarfi por nga Porti i Durresit…”, ka shkruar Bajrami.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zip
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51