Ditari

Ballina / Ditari / Kryeqyteti
Kujt po i pengojnë shportat e mbeturinave, që po i shkatërroni?! (Foto)
Publikuar: 30.09.2014 - 14:45

Shportat për hedhjen e mbeturinave të xhepit, që i ka vendosur Komuna e Prishtinës viteve të fundit, nuk kanë pasur shumë jetëgjatësi.

Këtë e dëshmojnë edhe këto dy shporta, ndër të shumtat në kryeqytet që janë shkatërruar.

Në këtë shportë e cila gjendet afër fakulteti Filologjik, qytetarët t cilët mendojnë se po i hedhin mbeturinat në shportë, e kanë gabim. Kjo pasi që shporta është e shkatërruar dhe si rezultat i kësaj mbeturinat bien në tokë. Njësojë e shkatërruar është edhe shporta tjetër në rrugën “Agim Ramadani”.


Komento
Komente (2)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Te jetosh ne qytet nuk d.m.th. se ke kultur qytetare, shume fshatar jetojne ketu.
Vikingi me plis
rekomanduar (0)
01 Oct 2014
07:18
 
bisha ..popell pa kultur.
ballisti
rekomanduar (2)
30 Sep 2014
23:31
 
Me shume nga Ditari
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51