Zip

Ballina / Zip / Jeta
Shiko se si “Cristiano Ronaldo” ua fiton zemrat femrave (Video)
Publikuar: 30.09.2014 - 15:45

Me siguri mund të thuhet se Cristiano Ronaldo mund ta ketë pothuajshe çdo femër, këtë e tregon edhe videoja eksperimentale që është publikuar në Youtube, që rolin e Ronaldos e aktroi Joe Weller.

I riu “u kthye” në Cristiano Ronaldo dhe u përpoqë për të shtuar në sa më shumë numrin e vajzave.

Shih se si arriti të fitojë zemrat e femrave.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zip
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51