Ditari

Ballina / Ditari / Shoqëri
4100 euro komode për zyrën e rektorit
Publikuar: 30.09.2014 - 16:30
Foto: Ilustrim

Universiteti Publik i Pejës “Hashi Zeka” e ka shpallur kompaninë “Mobin” si fituese e tenderit për furnizim me komode për zyrën e rektorit e ku vlera e kontratës është hiç më pakë se 4.166,00 euro.

Në njoftimin për dhënie të kontratës në ueb faqen e Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik shihet në ketë këtë tender kanë konkurruar tri kompani, ku me e lira ka qene oferta e kompanisë e cila është shpallur fituese e më e larta ka qenë 4.819,00.

Kontrata mes operatorit fitues dhe . Universiteti Publik i Pejës “Haxhi Zeka” pritet të nënshkruhet nesër më 1 tetor./Zeri/


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Ditari