Sporti

Ballina / Sporti / Vendore
Federata dënon incidentet
Publikuar: 30.09.2014 - 19:00

Komiteti Ekzekutiv (KE) i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK) i ka dënuar ashpër incidentet e fundit që ndodhën në futbollin kosovar dhe shkaktarët e tyre, fillimisht në ndeshjen Prishtina – Vëllaznimi dhe rasti i fundit në Trepça – Prishtina.

KE i FFK-së kërkon nga Komisionet relevante që me përpikëri t’i zbatojnë aktet dhe t’i dënojnë keqbërësit. Gjithashtu, FFK u bëri thirrje klubeve që ta shtojnë nivelin e organizimit dhe të bisedojnë me grupet e tyre të tifozëve, për t’i mënjanuar këto incidente.

FFK kërkon nga Policia dhe Prokuroria e shtetit dhe gjykatat e Kosovës, që ta zbatojnë Kodin penal të Kosovës, veçmas nenin 412, i cili flet qartë dhe sanksionon të gjithë pjesëmarrësit në turmë që kryejnë vepra penale të huliganizmit dhe organizatorëve të tyre, me qëllim që të pengohen vepra të tilla në stadiumet e futbollit në Kosovë.  


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Sporti
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51