Ditari

Ballina / Ditari / Shoqëri
A është kjo pamja që duhet të ketë një fakultet? (Foto)
Publikuar: 30.09.2014 - 18:57

Kështu dukej sot hapësira prapa Fakultetit Filologjik.

Sot studentët e këtij fakulteti edhe të tjerë që kalonin në këtë pjesë iu desh të përballen më këto mbeturina.

E këto mbeturina të cilat dukeshin si të “harruara”, ngjanin në një deponi. / Zëri/


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Ditari
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51