Zip

Ballina / Zip / Jeta
Ja si ti propozoni martesë të dashurës (Video)
Publikuar: 30.09.2014 - 19:58

TetovaSot jus jell disa nga mënyrat më interesante të propozimit të martesës që kohëve të fundit janë bërë hit nëpër rrjetet sociale dhe në YOUTUBE.

Zgjidhni njërën prej tyre, përkthejeni në shqip dhe propozoni të dashurës tuaj e cila me vite e pret këtë gjest nga ju.

Zgjidhni mënyren më të bukur për ti dhuruar ASAJ dhe vetes kujtimin më të bukur dhe të paharuar të jetës.

Nuk do të zhgënjeheni, provojeni!


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zip
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51