Zip

Ballina / Zip / Jeta
Reporteri raporton për djalin e zhdukur 10 vjeçar, ai shfaqet "live" prapa tij (Video)
Publikuar: 30.09.2014 - 21:47

Reporteri i Televizionit "Tampa Bay" ishte duke raportuar për zhdukjen e një djali 10 vjeçar, kur papritmas në storien e tij, teksa po raportonte "live", u shfaq 10 vjeçari.

Paul Ezekiel Fagan ishte raportuar i zhdukur para disa ditësh. Kur reporteri i TV Tampa Bay po raportonte për këtë ngjarje, kur u shfaq djaloshi.

"Është çmenduri se si ka ndodhur e gjithë kjo", rrëfen reporteri. Ai thotë se "i ka thënë djaloshit 10 vjeçar, se a është emri i tij, ai që po thuhej në storie".

Më pas, reporteri e ka dërguar në shtëpi djalin 10 vjeçar.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zip
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51