Ditari

Ballina / Ditari / Politikë
Të gjithë kundër gjithëpërfshirjes
Lumturie Blakaj Publikuar: 01.10.2014 - 07:08
Foto: Driton Bublaku

Partitë politike që përbëjnë Bllokun (VLAN) kanë hedhur poshtë mundësinë e krijimit të një qeverie gjithëpërfshirëse si zgjidhje për tejkalimin e krizës politike, në të cilën është zhytur vendi tash e katër muaj.

Liderët e katër subjekteve politike të Bllokut që kanë bërë marrëveshje për bashkëqeverisje, vazhdojnë të insistojnë se zgjidhja është brenda partive të Bllokut dhe në këtë drejtim kanë përjashtuar mundësinë e një qeverie gjithëpërfshirëse si një mundësi për tejkalimin e situatës...(Shkrimin e protë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës zëri)


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Ditari
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51