Zip

Ballina / Zip / Jeta
Rrëshqitje mahnitëse nën valën e detit (Video)
Publikuar: 30.09.2014 - 22:11

Shikojeni videon e Nat Young, i cili rrëshqet me dërrasen e tij nën një valë mahnitëse të detit në një garë në Tahiti.

Nat Young ka bërë një qëndrim mahnitës nën valën e madhe të detit, që i ka lënë pa fjalë të gjithë.

Qëndrimi i këtillë nën valën e detit përderisa dielli ishte duke perënduar, i solli garuesit Nat Young në Teahupoo një shumë prej $10,000, pasi që ai u shpall fituesi i ASP GoPro Challenge Tahiti, transmeton Lajmi.net.

Videon e kësaj rrëshqitjeje duke qëndruar nën valën e detit mund ta shikoni më poshtë:


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zip
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51