Ditari

Ballina / Ditari / Shoqëri
Nesër në Zëri
Publikuar: 30.09.2014 - 22:47

Lexoni në disa vazhdime reportazhin ekskluziv të gazetës “Zëri” nga çiflligu i drogës- Lazarati?

A janë zhdukur të gjitha gjurmët e kanabisit në Lazarat?

A kanë shitur banorët e këtij fshati kanabis në Kosovë?

Çka thonë ata për aksionin e Policisë së Shqipërisë?

Sa janë gjasat që politikanët kosovarë të detyrohen të bëjnë marrëveshje për Qeveri gjithëpërfshirëse?

A i ka siguruar PDK numrat për seancën e 2 tetorit?

Si vlerësohet vendimi i BE-së për mandatuar EULEX-in për t’i trajtuar krimet e luftës?

Kur do të zgjidhen prorektorët e Universitetit të Prishtinës?

Cilët profesorë e kanë refuzuar postin e prorektorit?

Cili grup i tifozëve është më i urryeri prej grupeve tjera të tifozëve kosovarë dhe nga sa anëtarë kanë këto grupe?

Plus shtojca për Biznes

Portali zeri.info edhe më fuqishëm, prej nesër me dizajn të ri.

Lexo me Zë!


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Ditari
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | m[email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51