Zip

Ballina / Zip / Jeta
Loja Tetris do të bëhet film
Publikuar: 30.09.2014 - 23:34

Sapo u mendua se rikthimi te video-game-t klasike nuk mund të vazhdohej më nga industria e filmit, një tjetër përshtatje nga loja në film duket në horizont.

Kësaj here është fjala për lojën klasike Tetris, me blloqet e pafundmë që bien për t’i rregulluar në formë muri, e cila po kthehet në një film aksioni nga grupi që ka prodhuar seritë e filmave Mortal Kombat.

Megjithëse ende askush nuk ka nënshkruar për të luajtur në film, producentët e Threshold Entertainment tregojnë se i kanë të gjitha idetë për ta sjellë në ekran.

‘Është një film gjigant, fantastiko-shkencor,’ tha kreu i kompanisë Larry Kasanoff. “Por nuk do të ketë ë bëjë shumë me forma gjeometrike”.

‘Ne kemi prapa një histori, atë të Tetris, që e bën filmin shumë më imagjinativ’.

Producentët nuk zbuluan shumë detaje për rrëfenjën e tyre të re, por dashamirësit sigurisht që janë bërë mjaft kuriozë.

Loja origjinale Tetris u krijua nga talenti i kohës sovjetike Alexei Pajitnov, dhe u publikua në vitin 1984 duke u kthyer menjëherë në një ‘hit’ me kompaninë Nintendo GameBoy.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zip
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51