Kronika e zezë

Ballina / Kronika e zezë / Kronika e zezë
Kërkohej nga Interpol, 39 vjeçari arrestohet në Kuçovë
Publikuar: 01.10.2014 - 00:02

Një 39-vjeçar i shumëkërkuar nga Interpoli, është arrestuar nga policia në Kuçovë.

Pas operacionit të koduar “I harruari”, nga sektori për narkotikët dhe trafiqet në Drejtorinë e Policisë së qarkut Berat në pranga ka përfunduar Mikel Papa, banues në Kuçovë.

Ai ishte dënuar nga gjykata Italiane me 8.7 vjet burg për shfrytëzim prostitucioni dhe krijim të organizatave kriminale.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Kronika e zezë
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51