Ditari

Ballina / Ditari / Politikë
Kaidanow: Politikanët në Kosovë të mendojnë për dëmet nga mungesa e institucioneve
Publikuar: 01.10.2014 - 00:05

Ish ambasadorja e SHBA-së në Kosovë, Tina Kaidanow, ka thënë se liderët politik në Kosovë, kanë përgjegjësi që sa më shpejtë të dalin nga situata që është krijuar.

Në një intervistë ekskluzive për "Interaktiv" të KTV-së, ajo ka thënë se "ka informacione që Jahjaga po ndërmjetëson mes palëve".

"Është përgjegjësi e liderëve partiak që të arrijnë zgjidhje, cilado qoftë ajo", ka thënë ajo.

"Me sa e di unë, presidentja Jahjaga po punon që të ndërmjetësojë mes palëve", ka thënë ajo.

Kaidanow ka thënë se liderët politik, para se gjithash, duhet të mendojnë për dëmet që shkakton mungesa e institucioneve.

"Por duhet të mendoni për dëmet që shkakton mungesa e institucioneve", ka thënë ajo.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Ditari
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51