Kronika e zezë

Ballina / Kronika e zezë / Kronika e zezë
Do të duhej të ishte në shkollë, e vritet në Siri
Enver Sadiku Publikuar: 01.10.2014 - 07:44

Në Gjilan është hapur edhe një e pame, sërish për një të ri që ka rënë në luftimet që po ndodhin në tokat arabe.
Melos (Selami) Kosumi, një shtatëmbëdhjetëvjeçar, i cili do të duhej të ndiqte mësimet në klasën e njëmbëdhjetë, është vrarë para një jave.

Familjarët janë tronditur edhe më shumë pasi ata as që pandehnin se fëmija i tyre kishte shkuar për të luftuar në frontet e Sirisë pasi ai nuk u kishte treguar. Përkundrazi, sa ata dinin, djali i tyre ishte duke vazhduar shkollimin në Turqi, por doli e kundërta dhe familja ka mundur ta konfirmojë tek tashti vrasjen e tij. Selami Kosumi, prind i Melosit të vrarë, ka pranuar se ka marrë lajmin për vrasjen e të birit..(Shkrimin e protë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës zëri)


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Kronika e zezë
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51