Ditari

Ballina / Ditari / Kryeqyteti
Jeta e tyre në rrugë!
Lindita Canolli& Qendresa Fejza Publikuar: 01.10.2014 - 08:17
Foto: Laura Hasani

Janë rritur në rrugë, jo duke lozur si bashkëmoshatarët që bëjnë jetë normale, por duke kryer punë të ndryshme, kryesisht lajnë xhama veturash e nganjëherë kërkojnë edhe lëmoshë. Thonë se fitojnë vetëm për kafshatë të gojës, ndërkaq shkollën ka kohë që e kanë lënë.

Ebubekër Berisha, romi 16 vjeç nga Fushë Kosova, me buzëqeshje rrëfen punën që bën. Ai gati tërë ditën është aty, te semaforët afër Fakultetit të Filologjisë dhe me shkathtësi endet përmes veturave, duke i lutur shoferët për t’ua pastruar dritaret e veturave.(Shkrimin e protë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës zëri)


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Ditari
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51