Kronika e zezë

Ballina / Kronika e zezë / Kronika e zezë
Dryni edhe disa OJQ-ve tjera
Selvije Bajrami Publikuar: 01.10.2014 - 08:30
Foto: Laura Hasani

Ka pesë ditë që është liruar nga paraburgimi, por imami i xhamisë “Isa Beg”, Enis Rama, nuk po e vazhdon veprimtarinë e tërësishme që kishte para se të arrestohej. I dyshuar për shtytje të kryerjes së veprave terroriste, Rama po vazhdon të kryejë punën e imamit, por jo edhe të mbajë ligjërata në kuadër të organizatës joqeveritare “Gjurma”.

Këtë organizatë Rama e ka themeluar së bashku me Sabri Jonuzin e Eroll Rexhepin në shkurt të vitit 2000. Ndonëse ishte themeluar me qëllim të pasqyrimit të vlerave të larta njerëzore, promovimin e vlerave nacionale të shqiptarëve përmes aktiviteteve kulturore e sportive, aktiviteteve grupore në fushën e artit e të sportit, si brenda Kosovës ashtu edhe jashtë saj, kjo organizatë e ka devijuar drejtimin.(Shkrimin e protë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës zëri)


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Kronika e zezë
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51