Kronika e zezë

Ballina / Kronika e zezë / Kronika e zezë
Aksion i madh policor në Pejë: Arrestime dhe bastisje
Publikuar: 01.10.2014 - 09:17

Sot në orët e hershme të mëngjesit ka nisur një aksion policorë në Pejë. Ky aksion ka për qëllim bastisjen e disa lokacioneve në këtë qytet. Express merr vesh se deri tani janë arrestuar disa persona.

Fillimin e këtij aksioni e ka konfirmuar për Express edhe zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Brahim Sadriu. Ai nuk ka thënë shumë detaje por vetëm ka thënë se ky aksion ka nis në mëngjes.

“Krejt çfarë mund të ju them është se në rajonin e Pejës është duke u zhvilluar një operacion i Policisë në koordinim me Prokurorinë kompetente”, ka thënë Sadriu.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Kronika e zezë
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51