Ditari

Ballina / Ditari / Shoqëri
Zeri.info ndërron dizajnin, numërimi prapë fillon tani
Publikuar: 01.10.2014 - 10:55

Të nderuar lexues të gazetës “Zëri” dhe zeri.info. Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se sot portali ynë do të ndërroj dizajnin e tij duke kaluar nga ky aktual në një tjetër shumë më të sofistikuar.

Kështu që nga ora 11:00 deri në orën 12:00, portal i zeri.info do të pushoj së funksionuari për të filluar numërimin prapë për lansimin e dizajnit të ri.

Ne ju ftojmë që saktësisht në orën 12:00 të klikoni www.zeri.info dhe të shihni platformën më të re e cila do të jetë në shërbimin tuaj tani e tutje.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Ditari
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51