Kronika e zezë

Ballina / Kronika e zezë / Kronika e zezë
Rryma mbyt vajzën njëvjeçare
Publikuar: 01.10.2014 - 11:00

Skenderaj Një vajzë njëvjeçare dje në Prekaz të Epërm të Skenderajt ka humbur jetën pasi kishte rënë në kontakt me rrymën.

Ishte ora 16:40 kur fëmija kishte shfrytëzuar pakujdesinë e familjarëve dhe kishte kapur një tel rryme duke pësuar tronditje. Familjarët e tmerruar duke parë vajzën njëvjeçare në atë gjendje kanë reaguar shpejt dhe menjëherë kanë marrë fëmijën dhe janë nisur për ti dhënë ndihmën e parë në Shtëpinë e Shëndetit në Skenderaj por ajo nuk ka arritur t’i përballojë plagëve nga tensioni elektrik dhe në shtëpinë e shëndetit është sjellë pa shenja jete.
Mjeku kujdestar ka konstatuar vdekjen e viktimës si pasojë e kontaktit me rrymën. Në vendngjarje kanë dalë njësitë përkatëse policore, prokurori dhe ekipi i mjekësisë ligjore. Me urdhër të prokurorit trupi i fëmijës dërgohet për obduksion në IML.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Kronika e zezë
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51