Zip

Ballina / Zip / Yjet
“Gangnam Style” në Tiranë
Publikuar: 13.05.2013 - 10:40

Një club nate në Tiranë ka lajmëruar se do të sjell në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë, të famshmin “PSY”.

Këngëtari koreano-jugor “lajmërohet se do të arrijë në Tiranë më 18 maj, shoqëruar me balerinat në video”, thuhet në një video-reklamë të klubit.

“PSY”, pak kohë më parë ka publikuar një këngë të re, “Gentleman” e para që prej supersuksesit me “Gangnam Style”, që me 1.5 miliardë klikime është shndërruar në videon më të klikuar në historinë e “You Tube”.


Komento
Komente (0)

Shkruaje emrin

Shkruaje email adresen

Shkruaje vendin
Shkruaje komentin
1000
Dërgo komentin
Me shume nga Zip
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51