Auto & Tech

Këto ditë po qarkullojnë njoftime, lajme, thashetheme, vetëm për iPhone 6. Tani raporti i radhës vjen ngaRe/Code, të cilët kanë llogaritur apo analizuar se sa...
30.09.2014 komente (0)
Auto
26.09.2014 komente (0)
18.09.2014 komente (0)
11.09.2014 komente (0)
18.08.2014 komente (0)
17.08.2014 komente (0)
12.07.2014 komente (0)
08.07.2014 komente (0)
08.07.2014 komente (0)
08.07.2014 komente (0)
01.07.2014 komente (0)
01.07.2014 komente (0)
01.07.2014 komente (0)
27.06.2014 komente (0)
24.06.2014 komente (0)
24.06.2014 komente (0)
Tech
Një ditë pas dështimit të përditësimit të IOS 8.0, respektivisht update në 8.0.1, me ç’rast ata që kanë përditësuar iPhone 6 dhe 6 Plus kanë...

 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51