Kryeqyteti

Lindita Canolli& Qendresa Fejza
Janë rritur në rrugë, jo duke lozur si bashkëmoshatarët që bëjnë jetë normale, por duke kryer punë të ndryshme, kryesisht lajnë xhama veturash e nganjëherë...
01.10.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (2)
30.09.2014 komente (0)
29.09.2014 komente (3)
29.09.2014 komente (0)
29.09.2014 komente (0)
28.09.2014 komente (0)
28.09.2014 komente (0)
27.09.2014 komente (0)
26.09.2014 komente (2)
25.09.2014 komente (0)
25.09.2014 komente (0)
24.09.2014 komente (1)
24.09.2014 komente (4)
24.09.2014 komente (0)

 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51