Politikë

Fadil Sertolli
Partia Demokratike e Kosovës (PDK) edhe në seancën e 2 tetorit do ta propozojë Arsim Bajramin kandidat për kryeparlamentar, ndonëse ende nuk i ka siguruar...
30.09.2014 komente (1)
01.10.2014 komente (0)
01.10.2014 komente (1)
01.10.2014 komente (1)
01.10.2014 komente (0)
01.10.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (4)
30.09.2014 komente (3)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (1)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)

 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51