Ekonomia

Liridon LLapashtica
Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik (KRPP), edhe një herë është kritikuar në Raportin e Progresit për çështjen e korrupsionit. Në këtë raport thuhet se korrupsioni është...
01.10.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
29.09.2014 komente (0)
29.09.2014 komente (0)
29.09.2014 komente (3)
28.09.2014 komente (0)
28.09.2014 komente (0)
28.09.2014 komente (0)
27.09.2014 komente (1)
Deputeti i LDK’së, Ismet Beqiri i ka reaguar deklaratave të Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese. Deputeti i LDK’së, Ismet Beqiri i ka reaguar deklaratave të Kryetarit të...

 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51