Megjithëse ju ndoshta nuk e vini re, kafshët tuaja shtëpiake...
30.09.2014 | komente (0)
Banorët e parë të njohur në territorin e sotëm të...
29.09.2014 | komente (0)
Kompetencën e medieve duhet ta mësojnë fëmijët ashtu sikur duhet...
29.09.2014 | komente (0)
Loja është forma më ekspresive e aktiviteteve të fëmijëve. Fëmijët...
28.09.2014 | komente (0)
Deri në moshën gjashtë vjeçare vendosen bazat e të mësuarit...
26.09.2014 | komente (0)
Në kohën kur Nëna Natyrë po vendoste se si do...
25.09.2014 | komente (0)
Barcoleta

- Ti je më problematiku i klasës, - po i thoshte mësuesja një nxënësi. - Pa mblidhe pak mendjen, pse të dërgojnë prindërit në shkollë?- Edhe ata duan të kenë pak qetësi mësuese.

fjalË e urtË

Një fëmijë shkon në furrë me ble bukë e i thotë shitësit: - Ma jep një bukë? - Qe prit se veç sa dolën. - E ku shkuan, e pyet fëmija.

A e dini se

Njeriu më i gjatë në botë ka qenë 2.72 metra.

 
Poezi

Xhim Belushit)

Nga vendlindja
herët u largove,
të priu bindja
n'Amerikë shkove.
Shkëlqeve si aktor
i njohur në botë,
ndrite si meteor
nëpër filma plot!
Luajte shumë role
me t'lartën aftësi,
te fëmijët mbolle
pafund dashuri!
Në të gjitha vende
u bëre i adhuruar,
shikuesit i çmende
me humor t'holluar!
Shqiptarët kudo
ndiejnë krenari,
si t’i aktor, kupto
s' lind n'Arbëri!
Edhe bota kënaqet
për talentin e rrallë,
mediat mbushin faqet
shikuesit plot në sallë!
- Qofsh prore me fat
t'u prarofshin mentë!
kryet ngrinim lart
për tëndin talent!

Irfan Cana

01.10.2014 | komente (0)
 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51