Kultura

Qëndrim Muçolli
Dita Ndërkombëtare e Përkthimit në Kosovë u shënua me vetëm një ngjarje, dhe kjo e organizuar nga “Klubi i shkrimtarëve”. Në asnjë formë a manifestim...
01.10.2014 komente (0)
01.10.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (0)
30.09.2014 komente (1)
29.09.2014 komente (0)
29.09.2014 komente (0)
29.09.2014 komente (0)
29.09.2014 komente (0)
28.09.2014 komente (0)
28.09.2014 komente (1)
27.09.2014 komente (0)
27.09.2014 komente (0)
27.09.2014 komente (2)

 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
[email protected] | [email protected] | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51